26 de febr. 2008

Canvi de dia ASSAMBLEA FORMIGONERA

Hem parlat amb els representants de l'Ajuntament i no poden venir aquest dimecres. Per tant quedem el dimecres 5 de Març a les 20 hores al Centre Cívic de Sta Agnès.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

En una època en què l'aigua és el bé més preuat, resulta que per fer la formigonera i tenir-la en condicions s'ha de regar cada dia. A qui tallaran primer l'aixeta?, a la formigonera (que deixarà de fer-se més ric el seu propietari) o a la gent de Sta. Agnès i als de l'àrea de Barcelona?

una ciutadana assedegada

Anònim ha dit...

Totes les administracions s'haurien de preocupar més del benestar dels ciutadans, esgarrifen els prejudicis que pot portar la contaminaci de les aigües de consum de mig catalunya, sense comptar amb la despesa d'aigua que portarà el manteniment d'aquesta formigonera. L'Ajuntament hauria de buscar una altra ubicació menys danyina per les aigües del Ter i la pobació i Aigües del Ter com a proveïdor hauria d'oposar-se a la instal.lació d'aquesta formigonera en aquest punt.

Anònim ha dit...

Hi ha hagut algú que amb molta mala idea ha despenjat una pancarta que hi havia contra la formigonera al Centre Cívic. Es va penjar ahir al vespre i avui al matí ja no hi era. Aquest vàndal que ho ha fet, apart d'atemptar contra la llibertat d'expressió, ho ha fet amb nocturnitat i alevosía, i això encara diu menys al seu favor. El que passa és que de vegades hi ha gent que està desperta i veu les coses,

Mònica